A csepregi játszótéren találkozott a családokkal a CSAKPont

Szeptemberben már hagyományosan Családi Napot rendeznek Csepreg városában, a ligetes hangulattal rendelkező Malomkertben. Míg a gyermekek a játszótéren és az ugrálóváron játszottak addig a helyi és környékbeli érdeklődő
munkavállalók részére tartott szakmai fórumot a Szebb Holnapért Család és Karrierpont, bemutatták céjaikat, mindennapos tevékenységüket és azt, hogy milyen szolgáltatást kínálnak a munkavállalóknak.

A CSAKPont személyes tanácsadással, széles körű információ nyújtással, képzésekkel, segítő szolgáltatásokkal és szakmai kapcsolatépítéssel segíti a nők gyermekvállalás melletti munkavégzését, valamint a munka feltételeinek jobbítását, erre nyújtott tökéletes alkalmat a kora szeptemberi délután is, mely a jó időnek és a színvonalas programoknak köszönhetően népszerűnek bizonyult. Vlasich Krisztián, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökének köszöntőjét követően felszólalt Szelestey László szakmai vezető, aki ismertette az iroda működését és lehetőségeit, majd Farkas Gabriella Család és Karrierpont vezető beszélgetett a munkavállalókkal.

Egész délután zsibongó gyermekektől volt hangos a Malomkert, akiknek még előadást is szerveztek, az Aranyszőrű bárány című műsort nem csak nézhették és hallgathatták, hanem a társulat tagjai interaktív módon belefűzték a kicsiket a fellépésbe is.