Nőnapi köszöntő Söptén

Március 9-én délután a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, a Szebb Holnapért Család és Karrierpont és Söpte Község Önkormányzata közös rendezvényre hívta a település hölgy polgárait.

A nőnapi munkavállalói fórum keretében Szelestey László szakmai tanácsadó mutatta be az irodát, ahol rendszeresen tartanak beszélgetéseket, képzéseket. Céljuk a nők, a kisgyermekes édesanyák munkába állásának segítése, az atipikus foglalkoztatási formák népszerűsítésével.

A kulturális, szórakoztató fellépések előtt Nagy Róbert, Söpte polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd egy-egy virággal ajándékozta meg őket a tisztelet és megbecsülés jeléül.
A polgármester elismerő szavait követően első ízben a Salköveskútért Kulturális Egyesület lelkes tagjai hozták el a pletykás asszonyok című tréfás, jó hangulatú színdarabot. Ezután a söptei hölgy közönség a Devecsery László vezette Kalliopé Színházi Társulás ifjú és tapasztalt előadói kaptak főszerepet, akik irodalmi betétekkel, rövid színi előadásokkal okoztak felejthetetlen délutánt.

A benépesült rendezvényteremben ezt követően kötetlen beszélgetéssel várták az előadók az érdeklődőket, ahol kérdéseket fogalmazhattak meg a Család és Karrierpont lehetőségeivel kapcsolatban. Az előtérben frissítő itallal és harapni valóval búcsúztatták a nemzetközi nőnap alkalmából tartott esemény látogatóit.

Vlasich Krisztián, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület megköszönte a jó együttműködést a település vezetőjének, és további sikeres munkát és eredményes működést kívánt mind Söpte község, mind a Család és Karrierpont részre.