Családokkal a szakmai napon Söptén

Családi- és gyermeknappal karöltve tartottak munkavállalói szakmai fórumot a söptei tornacsarnokban szeptember 19-én. Három szervezet kiváló együttműködése hozta tető alá a rendezvényt, melyen minden részvevő jól érezhette magát.

 

A hagyományos nyárzáró családi délutánon Vlasich Krisztián, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Kiemelte, Magyarország Kormányának családbaráti intézkedései növelik a társadalom nyitottságát a család mint életforma felé, s jó példa erre Vas megye, Söpte is, hiszen sok kisgyermekes szülő érkezett a rendezvényre is. Megköszönte Nagy Róbert polgármester segítő hozzáállását is, aki szintén szerepet vállat a programok összeállításában.
A Szebb Holnapért Család és Karrierpont működési céljait, széleskörű tevékenységeit Szelestey László mutatta be az érdeklődőnek, aki többek közt a várható rendezvényekről, induló képzésekről is beszélt. Hangsúlyozta, a munkavállalóknak kínált szolgáltatásaik továbbra is elérhetőek a csepregi irodában.

A felszólalókat követően kötetlen interaktív beszélgetésre invitálták az egybegyűlteket. A legkisebb vendégek örömére fellépőkből sem volt hiány, hiszen a társalgás után Mutyi bohóc vette birtokba az előadóteret. A tréfamester lufi hajtogatással, mókásabbnál mókásabb bemutatóval készült, s a produkció végén az egész közönséget megtáncoltatta kicsiktől nagyokig egyaránt. Másodikként Nagy Jonathan bűvész kötötte mindenki figyelmét, káprázatos trükkjeit kíváncsian követték a gyermekek, s az előadást követően sem maradt el a vastaps. A családi nap sikere ismét azt bizonyítja, hogy szükség van a közösségépítő rendezvényekre.