„Társadalmi partnerképzés” (együttműködéseink fejlesztése)

A képzésre elsősorban azon állami, önkormányzati intézmények, profitorientált vállalatok, cégek, valamint civil, egyházi, oktatási, szociális szervezetek vezetői munkatársait, önkéntesei hívjuk, akik érintettek és /vagy érdekeltek a családbarát munkahelyek létrehozását támogató szakmai hálózat céljainak megvalósításában. A képzés szakmai, együttműködés-fejlesztési, hálózatépítési és csapatépítő céllal is szerveződik.

Munkáltatók képzése
A képzés célja, hogy a munkaadót képviselő résztvevő érzékennyé váljon a családbarát vállalati kultúra és működés kezdeményezésére és megteremtésére a bemutatott szemlélet és átadott eszközök által.
További cél a képzésben résztvevő ösztönzése és felkészítése a képzést követő gyakorlati lépések proaktív megtételére cselekvési terv készítésével.

Munkaerőpiaci reintegrációs képzés
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő, munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők, illetve férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban, megértsék a rövid és hosszútávú tervezés szükségességét életpályájuk alakításában, kapjanak eszközöket mind a tervezéshez, mind a tervek gyakorlatba, cselekvésbe fordításához.

Munka és magánélet összehangolása
A képzés célja a munkavállalók és a munkáltatók együttműködésének javítása a család és a munka összeegyeztethetőségének érdekében. A család, illetve magánélet és a munka egyensúly kialakításának, megőrzésének támogatása.
A tréning célja, hogy a résztvevők megszerezzék a munka és a magánélet megfelelő és hatékony menedzseléséhez szükséges ismereteket, kommunikációs, együttműködési, konfliktus és stressz kezelési készségeket; elsajátítsák az időbeosztási és erőforrás gazdálkodási, önismereti, helyzetértékelési, munka hatékonyságnövelési, a pozitív, kooperatív gondolkodás és megküzdő képesség attitűdjét; a generációk közötti együttműködés családi és közösségi lehetőségeit, a segítő kapcsolat mentálhigiénéjét és lehetséges formáit.

Társadalmi partnerképzés
A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon arra, hogy érzékenyítse, valamint kölcsönös előnyök alapján együttműködés megteremtésére ösztönözze a hálózat tagjait a fenntartható működés megteremtése érdekében.
Cél, hogy a résztvevők képesek legyenek olyan partnerséget, hálózatot generálni, mely a partnerség tagjai által fejlesztett és működtetett szolgáltatások rendszerén keresztül alkalmas az önfenntartó működésre.

 

Tréner
Hollósi Szabolcs: szociológus, business coach, tréner (trénerként több ezer tréning résztvevővel találkozott már, elsődleges szakterületei: önismeret, társas ismeret fejlesztése, együttműködés fejlesztése, csapatépítés, asszertív kommunikáció), viselkedési stílus tanácsadó (Psidium által akkreditált DISC és Business Motivators tanácsadó-tréner), munkáltatói márkaépítő (egyedülálló végzettségét az Employer Branding College kurzusán „Certificate in Employer Brand Leadership” néven szerezte az országban másodikként), mentális állóképességi tréner.

A DISC-Tanulókör (www.disctanulokor.hu) alapítója (egyéni, vállalati, sportból jövő ügyfelek számára is biztosítja a módszer megismerését). Stratégiai tervezés és az együttműködések fejlesztése (különböző szektorok közötti és munkahelyi csapatokon belüli) a legfőbb erősségei. Tapasztalatokat szerzett az önkormányzati szektorban, multinacionális vállalatnál (Philips Components), nonprofit szervezetnél, regionális fejlesztési ügynökségnél, és 15 évig vezette területfejlesztési tanácsadó cégét. 2010. decembere óta a LEED Nonprofit Kft., és profilváltóként, – a változás minden örömével és nehézségével – 2019. január 1. óta a Kell Egy Csapat Élmény Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. 22 évig versenyszerűen sportolt. 2 kislányával és feleségével együtt Szombathelyen él. Intenzív közösségi életet él. 2008-2014 között az Arborétum Herény Sportegyesület elnöke volt, jelenleg az üzleti kapcsolatépítési profilú BNI 97301 Nyugati Szél csoportját vezeti elnökként.

 

Jelentkezés
Az ingyenes képzésre a következő telefonszámon lehet jelentkezni:

063/1620731